Vanliga frågor

Läs gärna svaren nedan, du kanske hittar svaret på din fråga..

Hör gärna av dig om du funderar över vad frakten kostar när du köper en vedugn. Fraktkostnaden som räknas automatiskt ut stämmer inte alltid. Självklart vill vi ge dig det bästa priset och det måste vi kontrollera manuellt.
På de mindre artiklarna använder vi enhetsfrakt.

Enklast betalar du med Swish. Vill du ha en faktura, lämna ett meddelade i din beställning. Tänk på att vid banköverföring fördröjs betalningen med 2-3 arbetsdagar.
Vid avhämtning hos oss betalar du bäst med Swish eller i undantagsfall med kontanter.
Vid beställning betalar du ingenting förrän det är dags för leverans. Vi hör av oss någon dag innan det är dags att boka frakt.
I dagsläget har vi inga andra betalalternativ, som t.ex. Klarna, Svea.

Vedugnarna och bottenplattorna tillverkas oftast direkt på beställning, därför är det lite olika leveranstid beroende på orderingång. Kontakta oss gärna via mail eller telefon så lämnar vi leveranstid.
Varor som finns på lager levereras oftast dagen efter beställning.

Självklart vill vi att du som kund ska känna dig helt trygg hos Vedugnsverkstan.
Vi bygger vårt varumärke på att vara en pålitlig partner och att nöjda kunder är de bästa ambassadörer vi har. Därför strävar vi efter att leverera kvalitet och att om något blir fel försöker vi att rätta till det på bästa sätt.
Självklart följer vi Konsumentköplagen och Distansköplagen.

Vi lämnar aldrig ut några uppgifter om våra kunder till någon annan person eller företag. Våra kunduppgifter är endast till för vår egen hantering.
Vi delar aldrig våra adressregister med någon tredjepart och hanterar register enligt GDPR.

Vi hanterar din beställning så snart vi hinner och i den ordning de kommer in till oss.
Vid större beställningar, t.ex. av en komplett vedugn återkommer vi till dig med en offert och därefter en orderbekräftelse. Blir det någon försening eller andra ändringar kontaktar vi dig så snart vi kan. Självklart kan du alltid annullera en order om förändringen inte passar dig.

Vi eftersträvar att automatisera så mycket som möjligt för att kunna ägna vår tid till tillverkning och leverans.
Vid större beställningar återkommer vi till dig med offert och därefter orderbekräftelse. Hör alltid av dig om du har några frågor, vi finns här för din service.

Självklart vill vi att du som kund skall vara helt nöjd med våra leveranser.
Blir det fel eller något är trasigt kontaktar du enklast via mail till info@vedugnsverkstan.se. Du kan också använda blanketten här för att meddela oss. Vi hanterar ditt ärende så snabbt vi kan.

Kontakta oss här